3

Nå som det er helg er jo jeg syk -.- I morgen og på søndag er det trening, så jeg skal prøve og komme meg på trening♥ Nå sitter jeg å slapper av, og ser på TV.
Etter treningen i morgen, tenkte meg og Rikke, vi skulle gå på kino. Jeg har vel egentlig ikke så mye å blogge om nå. Men tenkte vi skulle ha ukens spørsmål,
så det er bare å sende inn spørsmål.

God helg! Hva skal dere i helgen ?

- Emilie

3

Heei♥ Nå er det lenge siden vi har blogget, vi har hatt det veldig travelt med trening, skole og andre ting. Vi tenkte at vi skulle starte å blogge litt igjen, men det er ikke sikkert det kommer så ofte inlegg siden vi trener til en konkurranse som er i slutten av November. Til helgen skal jeg til Danmark, men  pappa og Hanna, og en annen familie. Det kommer til å komme litt bilder derfra når helgen er over, vi skal prøve å blogge så mye som mulig, heheh, så det er bare å lese bloggen, sånn at vi får enda mer lyst til å blogge♥ Men nå har jeg redigert litt bilder i Photoshop, jeg har ikke noen spesielle bilder fra det siste, men det kommer til å komme mange :)

Før:

Etter:

Hahah, jeg har aldri gjort det før siden jeg lastet det ned istad, men hvam syntes dere var finest?

-Rikke 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits